Dini se çfar jeni duke blerë

IGS London u themelua si pjesë e rrjetit ndërkombëtar të Institutit Amerikan Gemologjik (GIA). IGS lëshon certifikata që nga viti 2004

lexo më shumë

Certifikata ISO 9001 si garanci e kualitetit

Pas një kontrolli të hollësishëm dhe rigoroz, Unity Jewels World fitoi certifikatën e akredituar ISO 9001: 2015, si një provë shtesë dhe garanci e cilësisë së lartë që u ofron klientëve të saj.

lexo më shumë

Diamantët Argyle pink

Të vlerësuar në të gjithë botën për gamën e tyre mahnitëse të ngjyrave, diamantët Argyle pink, të limituar dhe unikë, janë shumë të kërkuar.

lexo më shumë

Kualiteti më i mirë me çmime të volitëshme.

Nuk ka nevojë të paguani çmime të larta për stoli diamanti me cilësi të lartë, prerje e ngjyrë të shkëlqyeshme, dhe pastërti të lartë. Për shkak të mënyrës se si punojmë për vite me rradhë, ne tani ofrojmë stoli të çertifikuara të diamantit me një çmim më të ulët në krahasim me të gjith tregtarët me shumicë të tjerë.

Stoli